Leveransvillkor

Alla priser och villkor i Centrys webbshop gäller inom Sverige

Priser

Vi kan tvingas ändra priserna om skatter, avgifter eller valutaläget väsentligt förändras. Priserna är i svenska kronor (SEK) exkl. moms, då våra kunder i huvudsak är näringsidkare. Vi förbehåller oss rätten till prisändringar, samt reserverar oss för direkta skrivfel i text och priser. Självklart kontaktar vi er för godkännande om priset inte blir det förväntade

Leveransvillkor

Fraktavgiften är på 66:- exkl moms, eller 110:- exkl moms, vilket syns i kassan, på artiklar som inte finns i webbutiken är frakten alltid 110:- exkl moms

Restorder

Restorder levereras alltid fraktfritt.

Garantier

Fakturan eller Kassafakturan gäller som garantibevis. Garantitid för näringsidkare är 6 mån om inget annat anges

Leveranstid

Vi försöker alltid skicka Ditt brev inom 2-5 arbetsdagar efter Din beställning, men vid hög belastning kan det ta några dagar extra.

Postnord

Postnord är vårt förstahandsval när brev inte kan användas. Alla ev. reklamationer som gäller speditören reklameras direkt till honom såsom trasiga paket där något saknas.

Felleveranser

Direkta felleveranser returneras för kreditering, kontakta oss före om ni vill ha returunderlag

Viktigt! Skicka aldrig tillbaka något till Centry mot postförskott eller efterkrav.

Reklamationer

Kontakta oss först för godkännande, vi sänder dig då en betalt returfraktsedel.

Returer/Ångrat köp

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.